YULEYS®

YULEYS® herbruikbare overschoenen zijn de slimste, meest innovatieve en efficiënte keuze op de markt. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken, hands-free en voorzien van een anti-slip-loopvlak. De ideale bescherming tegen vervuilde veiligheidsschoenen. YULEYS® zijn speciaal ontworpen voor dragers van veiligheidsschoenen en bieden gemakkelijk toegang tot schone omgevingen zonder de noodzaak om de schoenen te verwijderen en zonder vuil achter te laten.

Gebruikers van YULEYS® kunnen comfortabel op een natuurlijke manier lopen, wat een gerust gevoel geeft. Betere werkzaamheden en service leidt tot goede reviews van klanten. Het is daarnaast een milieuvriendelijk en een kostenbewust alternatief voor de bekende blauwe wegwerp overschoenen, die je meestal na één keer gebruiken moet vervangen. YULEYS® zijn gemakkelijk te reinigen met warm water, waardoor deze jaren mee kunnen. YULEYS® biedt de oplossing voor het dilemma waar veel vakmensen mee te maken hebben, namelijk veilig werken maar ook de klant tevreden houden. Het dragen van YULEYS® geeft uw bedrijf een professionelere uitstraling en reputatie. Bovendien bespaart u geld en gedoe door het voorkomen van schade.

Na succes in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, zijn de YULEYS® herbruikbare overschoenen nu ook beschikbaar in Nederland en België via LBV Trade. YULEYS® zijn beschikbaar in twee versies met SEBS of TPR rubber, afhankelijk van uw toepassing en eisen. Mail voor meer informatie.

Yuleys yuleys-step

Waarom YULEYS®?

Belangrijkste kenmerken
- Anti-slip loopvlak voor een betere grip op hardhout, tegels, linoleum en tapijt
- Hands-free te gebruiken
- Houdt indoor vloeren schoon, verlaging van de schoonmaakkosten en verhoging van de levensduur van vloeren
- Te gebruiken op alle veiligheidsschoenen
- Vermindert afval
- De herbruikbare overschoenen helpen om de operationele kosten van het gebruik van wegwerp sloffen te verminderen
- Slip- en val-preventie

Geschikt voor meerdere sectoren

- Olie, gas, energie en mijnbouw werknemers gebruiken YULEYS® voor het betreden van schone ruimtes, zoals cafetaria's, lunchrooms, kantoren en vergaderzalen, zonder de verontreinigde of natte veiligheidsschoenen te verwijderen.

- Monteurs bij autodealers en service centra gebruiken YULEYS® om de verspreiding van vet, vuil en autovloeistoffen te voorkomen, als deze over de vloeren van de showroom loopt, of als deze sanitaire ruimtes, kantoren en vergaderzalen betreedt.

- Luchthavens zijn geïnteresseerd in YULEYS®, omdat de materialen die worden gebruikt om vliegtuigen te de-icen glad zijn en wanneer werknemers met hun veiligheidsschoenen de terminals betreden maken deze de vloer glad en gevaarlijk voor de andere werknemers en reizigers.

Ideaal te gebruiken door:

Bouwvakkers | HVAC Engineers | Monteurs | Loodgieters | Telecommunicatie | Bezorgers | Tuinbouw | Schoonmakers | Pest Control | Onderhoud | Decorateurs | Handelaren

Bestellen:

Wilt u onze YULEYS® Clean Step System bestellen of wilt u ze als distributeur of reseller opnemen in uw assortiment, neem dan contact op via info@lbvtrade.com of tel. 0031 (0) 6-16437759 of 0031 (0) 6-16437755